Asociace českých a slovenských zinkoven
Nacházíte se:  Úvod -> Aktuality -> Technická konference Ocelové konstrukce 2020 přijímá do 11. března odborné přednášky

Technická konference Ocelové konstrukce 2020 přijímá do 11. března odborné přednášky

 Do 11. března je možné přihlásit odborný příspěvek do programu tradiční, letos již 22. konference Ocelové konstrukce. Akci pořádá společnost Sekurkon 20. května 2020 v Pasohlávkách (Hotel Termal Mušov).

 

Tradiční akce je letos doplněná o nové záštity a Panelovou diskuzi na téma související s oborem ocelových konstrukcí. Akce je pořádána ve spolupráci s Českou asociací ocelových konstrukcí (garant konference) pod záštitou nového děkana Strojní fakulty VŠB - TU Ostrava prof. Ing. Roberta Čepa, Ph.D., děkana Stavební fakulty ČVUT v Praze prof. Ing. Jiřího Máci, CSc. a děkana Stavebnej fakulty STU v Bratislave prof. Ing. Stanislava Unčíka, PhD. Konference je zařazena do systému celoživotního vzdělávání členů ČKAIT a ČKA.

TEMATICKÉ OKRUHY

  • Okruh I. - Materiálové inženýrství, výroba a kvalita oceli, nové materiály, diagnostika kvality, legislativa, vedoucí prof. Ing. Jozef Recký, Ph.D, IWE, Eur. Ing.
  • Okruh II. - Projektování a návrh ocelových konstrukcí, BIM, vedoucí doc. Ing. Křivý Vít, Ph.D.
  • Okruh III - Povrchová ochrana, údržba, svařování a dělení oceli, vedoucí Ing. Lucie Krejčí, Ph.D.
  • Okruh IV - Realizace staveb, ekonomické aspekty realizací, vedoucí prof. Ing. Marcela Karmazínová, CSc.

Premiérově bude do programu zařazena Panelová diskuze, v rámci které budou vybraní specialisté diskutovat nad aktuálním stavem oboru ocelových konstrukcí. Do debaty budou následně přizváni i účastníci konference (moderátor panelové diskuze Ing. Lubomír Gogela - VÍTKOVICE HEAVY MACHINERY a.s., člen holdingu CE INDUSTRIES)

Více informací o konferenci Ocelové konstrukce najdete ZDE

Možnost přihlášení odborného příspěvku ZDE.
Pozn. O zařazení či nezařazení do programu rozhoduje po zvážení Přípravný výbor konference.

Možnost přihlášení firemní prezentace ZDE.

Přihláška na konferenci ZDE.

Bookmark