Asociace českých a slovenských zinkoven
Nacházíte se:  Úvod -> Aktuality -> Ohlédnutí za 18. konferencí žárového zinkování

Ohlédnutí za 18. konferencí žárového zinkování

Členové Asociace českých a slovenských zinkoven připravili již 18. konferenci žárového zinkování, která se konala v termínu 9.-11. října 2012 v hotelu Senec v Senci. Jako každý rok, tak i letos bylo snahou pořadatelů zajistit zajímavý odborný program, ve kterém jsou zahrnuty všechny důležité novinky v legislativě, poznatky z výzkumů a zkoušek, doporučení a varování korozních inženýrů a další zajímavosti z oboru. Součástí konference bylo také vyhlášení a ocenění vítěze soutěže Czech and Slovak Galvanizing Award 2012, kterým se stal Ing. Akad. Arch. Jan Šépka, autor projektu Pokoj v krajině (viz foto). Poslední částí konference byla exkurze do montážní haly společnosti Volkswagen Slovakia, a.s. Bratislava.

Ohlédnutí za 18. konferencí žárového zinkování

Více jak devadesát účastníků z 10 evropských zemí si vyslechlo dvacet přednášek od 11 českých a slovenských a 9 zahraničních přednášejících. Deset firem prezentovalo své výrobky, technologie a odborné vědomosti reklamními stolky. Téměř třetina účastníků přijela ze zahraničí (za domácí považujeme jak Čechy, tak i Slováky). Dalších šest osob přijelo do Bratislavy pouze na exkurzi na exkurzi do automobilky.

Za spokojenost účastníků, zdárný průběh celé akce a milé dárky je potřeba poděkovat generálnímu partnerovi konference, společnosti ZIN s.r.o. Hronský Beňadik, který ke svému partnerství přistupoval velmi zodpovědně a obrovskou mírou přispěl k úspěchu akce.

O úspěchu akce vypovídají i slova ředitele European General Galvanizers Association (EGGA) pana Murraye Cooka: "Congratulations on an excellent conference. I met many interesting people and also listened to some very interesting lectures."

Zájemci o zakoupení sborníku letošní konference nebo konferencí předchozích, kontaktujte kancelář asociace.

19. konference žárového zinkování 2013 se bude konat v termínu 2.-4.10.2013 v hotelu Harmony Špindlerův Mlýn! Jste srdečně zváni!

Bookmark