Asociace českých a slovenských zinkoven
Nacházíte se:  Úvod -> Aktuality -> Nový termín semináře Žárové zinkování va stavebnictví - Kroměříž, 17.6.2020

Nový termín semináře Žárové zinkování va stavebnictví - Kroměříž, 17.6.2020

Již dříve naplánovaný seminář jsme museli z důvodu nařízení vlády České republiky ohledně epidemiologického šíření koronaviru odložit a oznámit změnu termínu semináře. Navrhujeme termín nový, i když jistotu, že situace v tuto dobu již bude uklidněná nemáme, ale zkoušíme být připraveni na situaci, že bude. Pokud by nebyla, seminář ještě jednou odložíme.

AČSZ ve spolupráci s Českou asociaci ocelových konstrukcí (ČAOK) pořádají pravidelný seminář na téma Žárové zinkování ve stavebnictví.

Seminář se bude konat dne 17.6.2020 od 8.00 hod v hotelu U Zlatého kohouta v Kroměříži (přesná adresa: Velké nám. 21, 767 01 Kroměříž; (www.uzlatehokohouta.cz)).

Seminář kromě teoretické části bude obsahovat také i praktickou ukázku žárového zinkování  v pozinkovně společnosti WIEGEL Pravčice žárové zinkování s.r.o. (přesná adresa: Pravčice 271, 768 24 Hulín).

Seminář bude tentokrát rozšířen o přednášku profesora Františka Walda z ČVUT v Praze, a to na téma Chemické složení ocelí pro zvýšení požární odolnosti žárovým zinkováním.

Více informací o celé akci naleznete v přiloženém souboru nebo kontaktujte kancelář asociace.

Tímto bych Vás chtěl požádat o spolupráci při propagaci semináře, nabízejte účast svým zákazníkům nebo organizacím, se kterými spolupracujete, zašlete jim přiloženou pozvánku.

Děkuji za spolupráci.


 

Bookmark