Asociace českých a slovenských zinkoven
Nacházíte se:  Úvod -> Aktuality -> Nová položka webových stránek - "Časopisy"

Nová položka webových stránek - "Časopisy"

 Asociace českých a slovenských zinkoven, z.s. (AČSZ) se po 16 letech vrátila k vydávání časopisu Žárové zinkování, který je společným mezinárodním projektem asociací žárových zinkoven Německa, Spojeného království & Irska a Španělska. Věříme, že v časopise naleznete spoustu inspirace a informací pro Vaši další práci a budeme rádi za Vaše podněty nebo dotazy. Elektronické vydání časopisu naleznete na stránkách ve složce "časopisy".

Nová položka webových stránek -

 Obor žárového zinkování je spojen s povědomím dlouhodobé ochrany oceli proti korozi a s tvorbou zinkových povlaků se specifickým estetickým efektem. Tento specifický vzhled povlaku žárového zinku v kombinaci s dalšími materiály jako jsou dřevo, sklo nebo kámen, působí velice přirozeně. Snahou oboru žárového zinkování je podpořit architekty a projektanty v používání této protikorozní ochrany kovů.
K této podpoře by měl sloužit také časopis Žárové zinkování, jehož obsahem jsou ukázky staveb realizovaných v různých místech naší zeměkoule. Časopis je určen architektům, projektantům, výrobcům ocelových konstrukcí, stavebnímu průmyslu a institucím, které se zabývají povrchovými úpravami a ochranou proti korozi obecně. Časopis bude vycházet 4x ročně.

Bookmark