Asociace českých a slovenských zinkoven
Nacházíte se:  Úvod -> Aktuality -> Nejúspěšnější EGGA Assembly za několik posledních let

Nejúspěšnější EGGA Assembly za několik posledních let

 V termínu 12.-15. června 2017 se v Corinthia hotel Prague konal 32. ročník EGGA Assembly. Toto setkání zástupců oboru žárového zinkování pořádal European General Galvanizers Association (EGGA) ve spolupráci s Asociací českých a slovenských zinkoven, z.s. (AČSZ). EGGA Assembly 2017 se zúčastnilo téměř 200 účastníků z 31 zemí světa a byla to největší účast za posledních několik let

Nejúspěšnější EGGA Assembly za několik posledních let

EGGA Assembly je setkání osob a firem zabývajících se žárovým zinkováním, které jsou členy jednotlivých národních asociací a ty jsou následně členy European General Galvanizers Association (EGGA). Na těchto setkáních mají účastníci mimořádnou příležitost si vyslechnout informace o nejnovějším vývoji v oboru žárového zinkování a sledovat vývoj důležitých aktivit uvnitř EGGA. Každé toto setkání obsahuje krátkou konferenci a možnost navštívit místní žárové zinkovny.
Na EGGA Assembly 2017 zaznělo 17 přednášek a z toho 7 přednášejících bylo z České nebo Slovenské republiky. V konferenčním předsálí se prezentovalo reklamním stolem 10 firem. Všechny přednášky byly simultánně tlumočeny do češtiny, angličtiny, němčiny, francouzštiny, italštiny a španělštiny. Na závěr prvního konferenčního dne, AČSZ pozvala všechny účastníky EGGA Assembly na ochutnávku moravských vín Vinařství Vinselekt Michlovský. Následná slavnostní večeře proběhla v Plzeňské restauraci Obecního domu.
Obrovský zájem byl o exkurze do žárových zinkoven. První exkurze do pozinkovny společnosti ZinkPower Roudnice s.r.o. se zúčastnilo téměř 100 osob a druhý den navštívilo pozinkovny společnosti Wiegel CZ žárové zinkování s.r.o závod Hradec Králové a závod Velké Meziříčí téměř 60 osob.
V průběhu EGGA Assembly 2017 byl uveden do funkce nový prezident EGGA, kterým se stal pan Martin Kopf.
Děkujeme všem, kteří se podíleli na přípravě a realizaci EGGA Assembly 2017 a pomohli zorganizovat nejúspěšnější EGGA Assembly za několik posledních let!
 

Bookmark