Asociace českých a slovenských zinkoven
Nacházíte se:  Úvod -> Aktuality -> FOR SURFACE - POVRCHOVÉ ÚPRAVY V PRAZE - tentokrát v dubnu a s novým názvem

FOR SURFACE - POVRCHOVÉ ÚPRAVY V PRAZE - tentokrát v dubnu a s novým názvem

Vážení povrcháři,

rádi bychom Vás informovali o nové koncepci pořádání veletrhů a výstav v PVA Letňany. V květnu 2006 se veletržní správa ABF, a.s. se stala součástí rodiny firem SPGROUP. Vstup kapitálově silného partnera umožnil zásadní přiblížení k strategickému cíli - postavení nového výstaviště evropských parametrů v Praze Letňanech, u konečné stanice metra C, která bude zprovozněna v roce 2008. Proto již v tomto roce byl rozšířen počet a tématická šíře akcí pořádaných veletržní správou ABF, a.s. - majitelem PVA Letňany.
 

  • V termínu od 11. do 13. dubna 2007 se v areálu PVA Letňany uskuteční veletrh strojů, zařízení a technologií pro povrchové úpravy FOR SURFACE souběžně s veletrhem strojírenských technologií FOR INDUSTRY.
  • Česká společnost pro povrchové úpravy přijala funkci hlavního odborného garanta veletrhu. Odborný garant SVÚOM s.r.o. připravuje jako doprovodný program prezentaci nových norem v oblasti životního prostředí vztahujících se na provozy povrchových úprav. Obor žárového zinkování je zaštítěn spoluprací s Asociací českých a slovenských zinkoven, která jako odborný garant bude uživatelům protikorozní ochrany nabízet služby v oblasti techniky, technologie a ekologie. Stánek Asociace českých a slovenských zinkoven najdete ve výstavní hale č.2, číslo stánku B 33.


Podrobné informace pro vystavovatele a návštěvníky jsou zveřejněny na www.forsurface.cz

Na spolupráci s Vámi se těší Ing. Regina Matoušková a Ing. Hana Pokorná.
 


ABF, a.s., veletržní správa, Václavské nám. 29, 111 21 Praha 1, pracoviště: Mimoňská 645, 190 00 Praha 9 – Prosek, tel.: 222 891 264-6, fax: 222 891 199, e-mail: forsurface@abf.cz, www.abf.cz
 

Bookmark