Asociace českých a slovenských zinkoven
Nacházíte se:  Úvod -> Aktuality -> Czech and Slovak Galvanizing Award 2021 - poslední výzva pro přihlášení projektu

Czech and Slovak Galvanizing Award 2021 - poslední výzva pro přihlášení projektu

 V pravidelných tříletých intervalech vyhlašuje AČSZ soutěž, které cílem je ukázat veřejnosti praktické užití žárově pozinkované oceli v architektuře a stavebnictví a mezi projektanty vzbudit zájem o používání této protikorozní ochrany kovů. Každoročně se v ČR a SR realizuje spousta zajímavých projektů, které svou originalitou a technickým řešením zaujmou odborníky nejenom v České a Slovenské republice, ale také i v zahraničí. (foto: Tomáš Vojtíšek)

Czech and Slovak Galvanizing Award 2021 - poslední výzva pro přihlášení projektu

K vítězným projektům z předchozích čtyř ročníků letos připojíme další:

2009 - projekt Domov sociální péče Hagibor v Praze, autora Ing. Arch. Jana Línka, L&P ARCHITEKTONICKÝ ATELIER;

2012 – projekt Pokoj v krajině na Modravě, autora Ing. Akad. Arch. Jana Šépky, Šépka architekti;

2015 – projekt Cyklomost Slobody spojující Devínskou Novou Ves s Engelhartstettenem v Rakousku, autora Ing. Arch Milana Beláčka;

2018 – projekt Komenského most v Jaroměři (Obrázek perex), autorů Ing. Vladimíra Janaty, CSc., EXCON, a.s., Prof. Ing. Arch. Mirko Bauma a Ing. Arch. Davida Baroše, Baum & Baroš Architekti.

Podmínky pro soutěžící 5. ročníku soutěže o nejvýznamnější stavbu s užitím žárově pozinkované oceli jsou obdobné, jako u předchozích ročníků: zajímavé a originální použití žárově pozinkované oceli na stavbách, které byly dokončeny mezi 1.1.2018 až 31.12.2020 na území České nebo Slovenské republiky. Vítěz získá finanční odměnu ve výši 50.000,- Kč a nominaci na The Global Galvanizing Awards. Původní termín vyhlášení výsledků a vítězů dalšího ročníku The Global Galvanizing Awards měl být v průběhu mezinárodní konference INTERGALVA 2021 v Itálii, ale vlivem omezení způsobených koronavirem, se konference INTERGALVA přesunula na rok 2022 a výsledky budou vyhlášeny až v červnu 2022 v Římě.

Pro více informací o CZECH and SLOVAK GALVANIZIG AWARD nebo Global Galvanizing Awards kontaktujte kancelář asociace.

Prosíme o zasílání kandidátů do soutěže! Uzávěrka přijímání přihlášek je prodloužena do 31.5. 2021! 

Bookmark