Asociace českých a slovenských zinkoven
Nacházíte se:  Úvod -> Aktuality -> 26. konference žárového zinkování 2021 v Hotelu Zámek Valeč

26. konference žárového zinkování 2021 v Hotelu Zámek Valeč

 Asociace českých a slovenských zinkoven, z. s. ve spolupráci s generálním partnerem akce, společností Wiegel CZ žárové zinkování s. r. o., závod Velké Meziříčí a partnerem společenského večera, společností ACO Industries, k. s. Přibyslav si Vás dovolují pozvat na 26. KONFERENCI ŽÁROVÉHO ZINKOVÁNÍ, která se uskuteční v termínu 21. – 23. září (septembra) 2021 v Hotelu Zámek Valeč nebo on-line formou.

Připravujeme pro Vás, kromě konferenčního přednáškového dne (středa 22.9.2021)také bohatý společenský program, díky kterému navštívíte vítěznou stavbu 5. ročníku naší soutěže Czech and Slovak Galvanizing Award 2021 – živou stavbu LIKO-Vo ve Slavkově u Brna anebo navštívíte pivovar filmových Postřižin v Dalešicích. Prohlídky Akciového pivovaru Dalešice budou probíhat postupně a ostatní účastníci budou v tom čase ochutnávat dalešické pivo a připravené občerstvení. Odvoz účastníků z a do hotelu bude zajištěn hotelovým minibusem.

Součástí společenského večera (středa 22.9.2021) bude předání ocenění vítězi Czech and Slovak Galvanizing Award 2021.

 Hotel Zámek Valeč:

Ubytování: podobně jako v předchozích letech je třeba si zajistit ubytování individuálně pomocí rezervačního e-mailu nebo telefonu, uvedeného v přihlášce. Do poznámky uveďte informaci „konference žárového zinkování“. Dostatečné množství pokojů za zvýhodněné ceny jsou garantovány pouze do 31.08.2021! Prosím o včasnou rezervaci pokojů, protože po tomto termínu bude rezervace možná dle obsazenosti hotelu a za pultové ceny. Pokud byste měli s rezervací nějaký problém, prosím o kontakt.

 

Zájemci o účast prosím kontaktujte kancelář AČSZ nebo vyplňte přihlášku viz níže.

26. konference žárového zinkování 2021 v Hotelu Zámek Valeč

 

Bookmark