Asociace českých a slovenských zinkoven
Nacházíte se:  Úvod -> Aktuality -> 26. konference žárového zinkování 2020, 13.- 15. října 2020, hotel Zámek Valeč

26. konference žárového zinkování 2020, 13.- 15. října 2020, hotel Zámek Valeč

 

Již loni v létě zahájila Asociace českých a slovenských zinkoven, z.s. (AČSZ) přípravu letošní 26. konference žárového zinkování, hledáním vhodného místa konání. AČSZ se vždy snaží kromě zajímavého programu najít také zajímavou lokalitu místa konání konference. Letos to bude Zámek Valeč, jehož historie sahá až do roku 1534 a také pivovar filmových Postřižin.

 

 

26. konference žárového zinkování 2020, 13.- 15. října 2020, hotel Zámek Valeč

 

Už jenom historie, prohlídka a návštěva obou objektů může být důvodem návštěvy tohoto regionu, ale když se k tomu všemu přidají novinky z oblasti žárového zinkování, setkání s vždy příjemnými lidmi z tohoto oboru, je to jednoznačný důvod přijet na letošní konferenci žárového zinkování!

 

Odborný program a závěrečná exkurze se ještě připravují, ale již dnes Vás můžeme pozvat na prohlídku a posezení v AKCIOVÉM PIVOVARU DALEŠICE, a.s., které se uskuteční v prvním konferenčním dnu po valné hromadě AČSZ.

Věříme, že Vás zaujme jak odborný program konference, tak i program doprovodný, a že se všichni setkáme na 26. konferenci žárového zinkování v hotelu Zámek Valeč!

Bookmark