Asociace českých a slovenských zinkoven
Nacházíte se:  Úvod -> Aktuality -> 24. konference žárového zinkování - 9.-11.10.2018, hotel PARTIZÁN**** Tále, Nízké Tatry, Slovensko

24. konference žárového zinkování - 9.-11.10.2018, hotel PARTIZÁN**** Tále, Nízké Tatry, Slovensko

Po konferenci v Mikulově a v Dolní Moravě, se štafeta konání konferencí žárového zinkování (ŽZ) opět předává slovenské straně. Místem konání 24. konference ŽZ bude hotel PARTIZÁN**** Tále, Nízké Tatry, Slovensko. Tříletá perioda konání konferencí na Slovensku kopíruje tříletou periodu vyhlášení vítěze soutěže pro projektanty a architekty o nejlepší stavbu s užitím žárově pozinkované oceli – Czech and Slovak Galvanizing Award. Vítěz 4. ročníku soutěže bude oceněn v průběhu společenského večera této konference.

24. konference žárového zinkování - 9.-11.10.2018, hotel PARTIZÁN**** Tále, Nízké Tatry, Slovensko

Konference se bude konat 9. - 11. října 2018 v hotelu PARTIZÁN**** Tále, Nízké Tatry, Slovensko. Konferenční den bude tradičně 2. den konference - středa 10.10.2018 a ukončen bude společenským večerem, v průběhu kterého proběhne vyhlášení vítěze soutěže Czech and Slovak Galvanizing Award 2018.
Pro účastníky budou připraveny dvě exkurze:
- Železiarne Porbrezová a.s. – navštíví se kontinuální linku galvanického zinkování trubek, ocelárnu a hutnické muzeum (www.zelpo.sk)
- Turistika pod Chopkem – po valné hromadě AČSZ proběhne procházka v okolí konferenčního hotelu. Cílem procházky bude koliba Krpáčovo, kde bude připraveno drobné občerstvení.

Důležitým pomocníkem při organizování každé jednotlivé konference je generální partner konference a partner společenského večera. V letošním roce to budou společnosti WIEGEL Sereď žiarové zinkovanie s.r.o. (www.wiegel.sk) a společnost ZINKPOWER (www.zinkpower.com).

Těšíme na setkání s Vámi v průběhu konání letošní 24. konference žárového zinkování 2018 v Nízkých Tatrách a věříme, že budete odjíždět s novými poznatky, kontakty a příjemnými dojmy a budete se na konference žárového zinkování, pořádané Asociací českých a slovenských zinkoven, rádi vracet!
 

Bookmark