Asociace českých a slovenských zinkoven
Nacházíte se:  Úvod -> Aktuality -> 23. Konference žárového zinkování 2017 – Konference pod Stezkou v oblacích, Dolní Morava, 3.- 5. října 2017

23. Konference žárového zinkování 2017 – Konference pod Stezkou v oblacích, Dolní Morava, 3.- 5. října 2017

 Každého „zinkaře“ potěší, když se navrhne a zrealizuje zajímavá stavba, na které byla použita ocel s povlakem žárového zinku. Jedna taková stavba byla dokončena v roce 2015 a jmenuje se Stezka v oblacích. Stezka v oblacích se nachází v Dolní Moravě pod Kralickým Sněžníkem a v Dolní Moravě pod Stezkou v oblacích se nachází Wellness hotel Vista, ve kterém se uskuteční letošní 23. konference žárového zinkování.

23. Konference žárového zinkování 2017 – Konference pod Stezkou v oblacích, Dolní Morava, 3.- 5. října 2017

 

Pořadatel konference - Asociace českých a slovenských zinkoven, z.s. (AČSZ) se vždy snaží kromě zajímavého programu najít také zajímavou lokalitu místa konání konference.

A právě dřevo-ocelová konstrukce vyhlídkové plošiny Stezka v oblacích a okolní horská krajina byly hlavními impulsy, proč pozvat účastníky konference žárového zinkování právě sem.

 

Výjezd lanovkou a prohlídka Stezky v oblacích bude součástí konferenčního programu a jednou ze dvou exkurzí. Druhá exkurze umožní jejím účastníkům se podrobně seznámit s přečerpávací vodní elektrárnou Dlouhé Stráně, která byla v roce 2005 zařazena mezi 7 největších divů České republiky a v samotném finále hlasování soutěže se stala dokonce největším technickým divem České republiky (www.idnes.cz).

 

Nejdůležitější částí každé konference je ale samozřejmě její odborná část. Tak jako každoročně budou i letos připraveny zajímavé přednášky domácích i zahraničních přednášejících, kteří představí novinky z oboru žárového zinkování jak z Česko-Slovenska, tak i z Evropy.

 

Generálním partnerem letošní konference bude společnost TEPLOTECHNA PRŮMYSLOVÉ PECE, s.r.o. Olomouc, která je spolehlivým partnerem v oblasti stavby a provozu průmyslových pecí (www.teplotechna.cz). 

 

Konference se bude konat v termínu 3. - 5. října 2017 ve Wellness hotelu Vista v Dolní Moravě (www.hotel-dolnimorava.cz).

 

Věříme, že Vás i letos odborný program konference zaujme, přístup pořadatelů a okolní krásné prostředí Vám dovolí zapomenout na každodenní pracovní povinnosti a budete se na konferenci žárového zinkování, pořádané AČSZ, těšit!

Těšíme se i my na setkání s Vámi v Dolní Moravě!

Bookmark