Asociace českých a slovenských zinkoven
Nacházíte se:  Úvod -> Aktuality -> 22. konference žárového zinkování - 18.-20.10.2016, hotel Galant Mikulov

22. konference žárového zinkování - 18.-20.10.2016, hotel Galant Mikulov

AČSZ společně s generálním partnerem konference - společnosti WIEGEL CZ žárové zinkování s.r.o., závod Velké Meziříčí, připravuji již 22. konferenci žárového zinkování, která se bude konat v hotelu Galant v Mikulově (www.galant.cz), ve dnech 18.-20.10.2016.

Pořadatelé pro Vás připravují kromě konferenčního dne se společenským večerem (středa 19.10.2016), také ochutnávku vína ve Vinařství Volařík a exkurzi do společnosti ArcelorMittal Gonvarri SSC Slovakia s.r.o. v Senici (www.arcelormittalgonvarri.sk).

Degustace vín vinařství Volařík – neřízená degustace vín vinařství Volařík proběhne v Křížovém sklepě u hotelu Eliška (ul. 22. dubna, Mikulov). Sklep je vzdálený cca 10 min chůze od hotelu Galant. Shromáždění účastníků degustace bude v 15:45 hod na recepci hotelu Galant a následovat bude společný pěší přesun do Křížového sklepa. Degustace bude ukončena v cca 19:00 hod a následovat bude společný pěší přesun zpět do hotelu Galant.


Exkurze do společnosti ArcelorMittal Gonvarri SSC Slovakia, s. r. o. Senica – společnost ArcelorMittal Gonvarri SSC Slovakia, s.r.o. (ul. Kasárenská 1594/49, 905 01 Senica, Slovensko) je vzdálená od hotelu Galant cca 65 min jízdy autem. Dopravu si zajišťuje každý účastník sám, ale kdo by potřeboval s dopravou pomoct nechť kontaktuje kancelář AČSZ. Zájemci budou rozděleni do 2 skupin: se slovensky nebo anglicky mluvícím průvodcem. Všichni účastníci musí mít plné boty bez podpatků, dlouhý rukáv a dlouhé kalhoty. Ostatní ochranné pomůcky obdrží na místě.

Hotel Galant v Mikulově (www.galant.cz):
Ubytování: podobně jako v předchozích letech je třeba si zajistit ubytování individuálně pomocí rezervační linky hotelu. Dostatečné množství pokojů a cena 1.750 Kč / pokoj / noc (jednolůžkový) a 2.150 Kč / pokoj /noc (dvoulůžkový pokoj) jsou garantovány pouze do 18.9.2016! Prosím o včasnou rezervaci pokojů, protože po tomto termínu bude rezervace možná dle obsazenosti hotelu a za pultové ceny. Pokud byste měli s rezervací nějaký problém, prosím o kontakt.
Wellness: hotel disponuje wellness centrem, které je k dispozici ubytovaným hostům po celou dobu pobytu (v provozních hodinách).

Prosím všechny zájemce o přednesení příspěvku na konferenci, aby do kanceláře AČSZ zaslali název připravované přednášky. Děkuji!

Těšíme se na setkání v průběhu konference.

22. konference žárového zinkování - 18.-20.10.2016, hotel Galant Mikulov
Bookmark