Asociace českých a slovenských zinkoven
Nacházíte se:  Úvod -> Aktuality -> 16. konference žárového zinkování 2010 - program

16. konference žárového zinkování 2010 - program

V těchto dnech byl finalizován program letošní mezinárodní konference ŽZ. Níže naleznete přesné znění názvů přednášek a jména přednášejících

Letošní 16. mezinárodní konference žárového zinkování se bude konat v termínu 5.-7.10. 2010 v hotelu Primavera v Plzni. Generálním partnerem konference a hostitelem exkurze do pozinkovny bude společnost – MEA MEISINGER s.r.o. Plzeň. Neformální část konference zpestří exkurze do pivovaru Plzeňský Prazdroj a.s.
Odborný program konference získává svou finální podobu a názvy většiny přednášek i jména přednášejících jsou již známy. Přijedou pravidelní účastníci jako Murray Cook – ředitel EGGA (European General Galvanizers Association), Alexander Hofmann - předseda environmentálního výboru EGGA, Carlos Garcia - předseda marketingového výboru EGGA, Wolf-Dieter Schulz - stále aktivní výzkumník Korozního Institutu v Drážďanech, toho času na penzi, Hana Geiplová a Alena Koukalová – SVÚOM s.r.o. Praha, Piotr Liberski, Henryk Kania, Adam Tatarek - Politechnika Śląska, Roger Pankert – Boliden Commercial AB, atd. a také i noví přednášející jako Lutz Kieselbach - Boliden Commercial Deutschland, Petr Szelag – Pragochema s.r.o. Praha atd.

Několik firem (např. dodavatelé technologií, chemických přípravků, zinku) se již přihlásilo k prezentaci reklamním stolkem a účastníci si tak budou moci prohlédnout a seznámit se s novinkami těchto firem.
Věříme, že jak odborná tak i neformální část konference Vám zajistí příjemně strávené dny ve společnosti zinkařů a firem kolem žárového zinkování se pohybující.
Srdečně se těšíme na setkání s Vámi v průběhu konání 16. konference žárového zinkování 2010 v Plzni.
 

Bookmark